årer til robåt

Hvor lange årer til robåt? Hvilken lakk/olje er best

Hvor lange årer burde jeg ha? Årene trenger også lakk/olje, og jeg lurer på hva som er best å bruke til årer som er ment for å bli brukt, ikke bare være til pynt. Tenker da å knytte gulvbelegg rundt årene ved åregaflene.

Årer og beslag – Maritim Båtutstyr

Legg til dine favoritter. Åregaffel Aluminium Med Bolt 2-1/4» 3110-26-+ Kjøp. Legg til dine favoritter. Åregaffel Forkrommet 14 Mm. 3035-08-+ Kjøp.

Robåt | n-yachts.com

Robåt er en gammel båttype som fortsatt er populær og praktisk. Robåten drives vanligvis framover av årer, men man kan også bruke seil. Tidligere var robåtene laget av tre, men i dag finnes det både trebåter, plastbåter og metallbåter.

Kjøp Årer og padleårer online på MarineOnline.no | …

Hos MarineOnline.no fører vi et bredt utvalg av årer og padleårer til kano, kajak, robåter og gummibåter. Vi har bl.a. kvalitets-årer fra den annerkjendte, finske produsent Lahna, men du finner også billige årer og padleårer til deg som kun er på sjøen få ganger i året.

Robåt – Wikipedia

Robåt er ein farkost som er bygd for å drivast framover ved hjelp av årer, men kan også nytta segl eller motor i tillegg. Robåtar kan lagast av tre, plast eller metall. Det finst mange ulike former for robåtar, dei fleste med spiss baug. Ein del små robåtar blir kalla jolle, og er flate bak, altså har akterspegel (tverr hekk).

Roing ·

Årer og gafler | Båttilbehør | Båt

Mekk Nettbutikk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid.

Køb Padler, årer og pagaj online hos Marineudstyr.dk

Stort udvalg i Padler, årer og pagaj hos Marineudstyr.dk. Betal med kort, faktura eller EAN. Levering af Padler, årer og pagaj fra dag-til-dag over hele DK. Bestil online nu!

Årer 2-pk | Produsert av finsk furu – Jula – alt til

Førsteklasses årer av finsk furu behandlet med dispersjonslakk som beskytter treet mot UV-stråling og fukt. Lim og lakk er miljømerket.