den norske kronen

Norsk krone – Wikipedia

Den norske kronen ble introdusert i 1875, og erstattet speciedaleren til en rate på fire kroner per speciedaler. Innføringen av kronen brakte Norge inn i Den skandinaviske myntunionen som ble etablert to år tidligere, i 1873.

Land: Norge

Den norske kronen har ikke vært sterkere på mer enn …

Den norske kronen har blitt kraftig styrket de siste ukene. Etter at inflasjonstallene i forrige uke kom inn betydelig sterkere enn ventet, ble kronen umiddelbart styrket mot de …

NOKcoin prosjektet (Den norske kronen på bitcoin sin

Jeg tok turen innom på forrige bitcoin meetup, Anders Relling fra Kripos og Terje Sletbak fra Bankenes Standardiseringskontor hadde mange gode

Fersk rapport: – Den norske kronen er tydelig …

Den norske kronen er på historisk svake nivåer, og dette kan den aktive investoren dra nytte av. – Det er jo vanskelig å forklare hva som har svekket kronen så mye – til og med Norges Bank har jo sagt at de er noe overrasket over svekkelsen.

Svenske kroner SEK- Valutakurs valuta kalkulator

Velkommen til vår valutakalkulator for svenske kroner som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den svenske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

Valutakurs og graf for Norske kroner

Her kan du se seneste valutakursgraf og en oversigt over de seneste valutakurser for Norske kroner.

Årsbeste for kronen mot euro: – Vi ser en «catching up

Torsdag har den norske kronen styrket seg til årsbeste mot euroen. Til nordmenn som har lagt sommerferien til utlandet, har ekspertene en gladmelding: De tror nemlig at kronen skal styrkes enda litt til frem mot sommeren.

Historisk svak krone: Har ditt aksjefond valutasikring?

De færreste aksjefond som investerer i utenlandske aksjer er valutasikret. Det vil si at avkastningen din kan barberes kraftig fremover, om den norske kronen finner tilbake til sitt «normalleie». Mange eier aksjefond som investerer i aksjer notert på utenlandske børser.

Norske kroner NOK- Valutakurs valuta kalkulator

Her kan du bl.a. finne oppdatert pris på den norske valutaen mot Euro samt flere andre, i tillegg til en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

Devaluering – Wikipedia

I 1986 og i 1993 devaluerte Norges Bank den norske kronen. I 1986 skyldtes dette svekket eksportbalanse som følge av økt lånefinansiert import og utsikter til varig …