hovedstaden i pakistan

Pakistan – Wikipedia, den frie encyklopædi

Pakistan, officielt Den Islamabad-hovedstadsområdet, det føderale distrikt omkring hovedstaden; En del af Jammu og Kashmir er under pakistansk kontrol,

– Præsident: Mamnoon Hussain

Islamabad – Wikipedia, den frie encyklopædi

Bekymringer om at koncentrationen af investeringer og udvikling skulle få negative konsekvenser for resten af Pakistan, førte til ønsket om en ny hovedstad.

Territorie: Islamabad Capital Territory

Hvad hedder hovedstaden i Pakistan? – quizstone.dk

Islamabad er Pakistans hovedstad. Byen har omkring 530.000 indbyggere og ligger i den nordøstlige del af Pakistan. Ved uafhængigheden i 1947 blev den st

Islamabad | Gyldendal – Den Store Danske

Hovedindtrykket af Islamabad er frodigt, rummeligt og velstående; herved adskiller byen sig markant fra meget af Pakistan i øvrigt. Mod øst ligger de hvide regeringsbygninger, hvis arkitektur forener modernitet med islam.

Hvad hedder hovedstaden i Pakistan – Quiz svar

Hvad hedder hovedstaden i Pakistan ? Det rigtige svar er: Islamabad. Tilbage. Del på Facebook

Verdens Hovedstader (De Vi Må Kunne) – ProProfs Quiz

Hva er hovedstaden i Pakistan? A. Karachi. B. Faisalabad. C. Lahore. D. Islamabad. 11. Hva er hovedstaden i Afghanistan? A. Kabul. B. Kandahar. C. Herat. D. Khost. 12.

geografi Jeopardy Template – jeopardylabs.com

hvad er hovedstaden i pakistan? islamabad. 500. hvad er hovedstaden i Sudan? khartoum. 500. landet vest for spainen? protugal. 500. hvilken landsdel ligger brasilien i?

Pakistan – Wikipedia

Pakistan (urdu: پاكِستان, Pākistān), Fra midten av 1500-tallet ble Pakistan del av mugal-riket som for en tid hadde hovedstaden i Lahore.

Flagg: Riksvåpen