hvordan sende brev

Skal du sende post? – Posten.no

Velg mellom pakke og brev, og vi gir deg pris og sendemåte. The logo of Hva skal du sende? Finn pris og sendemåte for det du skal sende. Pakke Brev.

Pakke · Vanlig Brev I Norge · Brev Til Utlandet · Brev Med Ekstra Trygghet

Adressering til postmottakere i Norge – Posten.no

Dersom du skal sende post til land som benytter postnummer med kun tall før poststedsnavnet, skal du påføre landkoden. Landkoden skal plasseres først på linjen som inneholder postnummer og sted og skal etterfølges av en bindestrek.

Hvordan sende pakker og brev – YouTube

Filmsnutter med tips og råd for hvordan man kan sende pakker og brev til inn- og utland.

Hvordan sende et brev? Føler meg dum nå – Forbruker

Jeg hadde en slektning, ei jente på 15, på besøk i noen uker i sommer. Hun skulle sende et brev og jeg tenkte ikke engang over at det var noe hun kunne trenge veiledning i. Så jeg bare ga henne en konvolutt og et frimerke. Resultatet ble underlig.

Hvordan sende et brev til en lege – gtgrafics.com

Hvordan sende et brev til en militær offiser Mens skrive brev er noe som er gjort sjeldnere enn å skrive en rask e-post eller en tekstmelding, og vite hvordan du skal løse et formelt brev er fortsatt viktig.

Hvad koster det at sende et brev? Find posttakster og

Rekommanderet brev. Vil du sikre dine breve med værdifuldt indhold som fx smykker, penge og andre værdifulde varer, eller ønsker du, at modtageren skal kvitterere for dit brev, hvis det indeholder vigtige dokumenter fx underskrevne aftaler eller opsigelser. Så kan du med fordel sende det som et rekommanderet brev.

Breve og blade | PostNord AB

Find de praktiske informationer om breve, så du er klar til at sende breve. Klik og se, hvordan det går med omdeling af post i dit område Dagens post.

Breve og pakker | PostNord AB

Klik for at læse mere om at sende pakker fra Pakkeboksen. Postbuddet kan også hente pakken på din adresse. Køber du en pakkelabel på …