hvordan unngå nrk lisens

Så enkelt er det å unngå NRK-lisensen – nettavisen.no

NRK-lisensen tar ikke hensyn til hva slags utstyr du har. Har du utstyr som TV, DVD-spiller eller dekoderboks, behøver du som regel ikke betale mer enn én lisens per husstand. Det innebærer også at hvis du kaster ut alle TV-er, men får internett gjennom en boks med TV-mottaker, er du fortsatt betalingspliktig.

Hvordan slippe NRK-lisens? – DinSide

Hvordan sier jeg opp NRK-lisensen? Møter du alle kravene, kan du si opp lisensen skriftlig til NRKs lisensavdeling, for eksempel i et eget skjema de har på nettsidene sine. De kan kreve skriftlig dokumentasjon på at fjernssynsmottakeren virkelig er plombert.

Slik kan du slippe å betale NRK-lisensen

Når TV-plomberingen er dokumentert til NRK og annet avgiftspliktig mottakerutstyr er koblet fra og stuet vekk, skal du slippe å betale lisens fra og med neste lisenstermin. …

Unngå TV-lisens ved å plombere TV-en – Joda, du kan

– Dette er et krav for at NRK Lisensavdelinga skal godta dokumentasjonen, sier han. – Videre skal det skrives ut en servicerapport som inneholder informasjon om hvem som har gjort bestillingen, hvem som har utført plomberingen, dato for plombering, typebetegnelse på fjernsynsmottakeren og hvordan plomberingen er gjort.

Om NRK – Lisens

Velkommen til NRK Lisensavdelinga. Velkommen til NRK Lisensavdelinga. Hva kan vi hjelpe deg med? Om NRK – Lisens. NRK Meny. Nyheter Velg kategori. Hvordan

Nytt Norge – Du trenger ikke betale TV lisens

Slik gjør du for å la være å betale: Send et brev til NRK der du sier at du ikke har TV eller mottakerapparat for TV, og at du aldri kommer til å skaffe deg dette.

Unngå NRK-lisens – Politikk og samfunn – Diskusjon.no

Page 1 of 9 – Unngå NRK-lisens – posted in Politikk og samfunn: Unngår man fortsatt NRK-lisens hvis man plomberer tven? Holder det i så fall å ringe NRK …

NRK-lisens – Hvordan unngå? – Side 3
NRK-lisens – Hvordan unngå?

See more results

Vil kreve NRK-lisens selv om du har plombert TV-en – …

Vurderte NRK-lisens for PC-er. NRK har grunnlag i loven for å gjøre kreve lisens på PC-er, nettbrett og mobiler, noe Kulturdepartementet anbefalte i 2007. NRK tok selv en vurdering på om dette var nødvendig så sent som i fjor, men valgte å ikke gjøre det.

Nå kan du kjøpe TV uten å betale NRK-lisens

– Når vi selger en TV med tuner er vi som kjent pliktig til å rapportere det til NRK. TV-ene som kommer for salg neste uke har ikke innebygd tuner og utløser altså ikke lisens, sier kommunikasjonsdirektør Åshild Indresøvde i Elkjøp til Nettavisen.

Kringkastingsavgift – Privat – Om NRK – Lisens

Informasjon om lisens for privatpersoner. NRK Meny. Hvordan ta inn signaler. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.