indrefilet okse

Helstekt indrefilet av storfe – MatPrat

Til indrefilet av okse passer det også godt med en fyldig béarnaisesaus, en peppersaus eller en rødvinssaus.

Anne Laila´s verden: Helstekt indrefilet av okse med

Det blir helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter og diverse veldig godt tilbehør. Og jeg skal ta meg av kokkeleringen selv. Så forrige helg tenkte jeg at det kanskje var lurt å prøve menyen før det virkelig gjaldt, så da handlet jeg inn og inviterte en god gjeng med venner til å være prøvekaniner.

Camillas hobby: Helstekt indrefilet med fantastisk saus

Helstekt indrefilet med fantastisk saus Det her er skikkelig luksusmat. Dessverre er ikke bildet så bra, men kjøttet, sausen og sausen er bare helt fantastisk nydelig så jeg var nødt til å lage et blogginnlegg om det. Bildet her er fra jeg hadde Matvrak forrige uke, og så lagde jeg omtrent samme retten i anledning min brors bursdag i går.

Monas Kjøkkenskriverier: Indrefilet storfe sous vide

Fyll sous viden med vann og still inn temperaturen på 58 grader (for medium / rosa indrefilet). Indrefileten tørkes med kjøkkenpapir, saltes og pepres, og vakumpakkes. Store indrefileter kan deles i to og pakkes i hver sin vakumpose. Has i sous viden så den er helt dekket med vann, og la ligge i 2,5 time.

Mat og hobby: Indrefilet med bakt potet

Indrefilet med bakt potet Indrefilet av okse Baktpotet med kryddersmør, mais og bernaisesaus Brokkoli Gulrøtter Stekt løk Lagt inn av Marit kl.

Landlig Mat: Helstekt indrefilet av okse.

Helstekt indrefilet av okse. Jeg er gift med en biffelsker. Vi spiser mye biff. Helst indrefilet og helst helstekt i ovnen.

Slik lager du super god indrefilet – YouTube

Click to view on Bing27:29

Nov 08, 2015 · YouTube Premium Loading Get YouTube without the ads. No thanks 3-months free. Find out why Close. Slik lager du super god indrefilet Peter Moesgård.

Author: Peter Moesgård

Langtidsstegt oksefilet i ovn – opskrift med stegetid

Oksefilet: Her er opskriften på den perfekte langtidsstegte oksefilet i ovn – så er du altid sikker på et super resultat. Bedste opskrift!

4.2/5(111)

Cecilie i forstaden: Helgrillet indrefilet med potetpakker

May 21, 2010 · Sist, men ikke minst, i denne rekken av retter vi hadde på 17.mai – hovedretten: helgrillet indrefilét av okse med potetpakker og ovnsbakte tomater.

spis drikk lev: Helstekt ytrefilet av Angus-okse

1,5 kg stykke ytrefilet av okse Flaksalt og nykvernet pepper 2 lauberblader 1 dl olivenolje 1 dl balsamico Legg kjøttet i en ildfast form. Gni det inn med salt og pepper. Hell over balsamico og olje. Dette vil gi kjøttet en rund og karamellisert smak. La ligge og marinere så lenge du har tid. Gjerne natten over.