jo nesbø politi sammendrag

Jo Nesbø: Politi – Karis bokprat

Politi er Jo Nesbøs tiende bok om Harry Hole. Boka starter der den forrige sluttet. En pasient ligger i koma under streng bevoktning på sykehuset. Situasjonen har lenge vært stabil uendret, men en dag synes det plutselig som om pasienten skal begynne å våkne.

Sammendrag av Politi av Jo Nesbø | Studienett.no

 ·

Her finner du fakta om romanen «Politi» skrevet av Jo Nesbø, samt et sammendrag som tar for seg romanens handlingsforløp. Forfatter: Jo Nesbø Årstall: 2013 Sjanger: Kriminalroman (…)

Gråbekka`s bokblogg: Bokanmeldelse – Politi

Jeg ble faktisk litt skuffet over denne boken. Jeg og den kom liksom ikke helt overens, som vi ellers bruker å gjøre. Den skiller seg veldig ut fra de andre Nesbø bøkene og jeg vet ikke om jeg liker det helt. Det er jo viktig å bli sugd inn i boken når man leser, og det ble jeg ikke. Kjedet meg tilogmed litt til tider.

Politi av Jo Nesbø (Innbundet) – Krim og spenning

Men for Jo Nesbø er alt mulig. Politi er Nesbøs beste. Den har alt en krim i verdensklasse skal ha. Vi forlot Harry Hole i ytterste nød da vi klappet sammen Gjenferd. Rev oss i håret, tenkte at det måtte bare ikke være slutt. Det måtte finnes en genial løsning, og ingen andre enn Jo Nesbø kunne finne den. Han fant den.

Jo Nesbø – Politi – Lines bibliotek

Politi er Jo Nesbøs beste roman så langt, og befinner seg milevis unna debutromanen Flaggermusmannen når det gjelder litterær kvalitet. Hvis den positive utviklingen …

Politi | Lydbokforlaget

Har lest alt av Jo Nesbø. Syns «Politi» er like bra som det andre han har skrevet, men det tar noen kapitler før jeg føler meg «inni» handlingen.

Bok-Karete: Politi

Og Nesbø ER jo rockestjerne 😉 Samtidig så mener jeg at han selger bøker av seg selv. De siste dagene har vi kostet ut Politi og backlist Synes liksom det hadde vært fortjent om litt smalere forfattere hadde fått noe av dette markedsbudsjettet.

Politi af Jo Nesbø er 10. bind om Harry Hole og en

Anmeldelse af Politi: Så er Harry Hole tilbage i Jo Nesbøs 10. Hole-krimi: Politi. For selvfølgelig var Harry Hole ikke død, som man ellers skulle tro efter at …