lofavør reiseforsikring

Reiseforsikring – LOfavør – lofavor.no

Du har reiseforsikringsbeviset i LOfavør appen; Gunstig pris på en reiseforsikringen vi går god for; NB! Vær oppmerksom på at du i dag bare får kjøpt LOfavør reiseforsikring …

Forside – LOfavør

LOfavør har valgt ut noen produkter og leverandører hvor vi har forhandlet frem gode priser eller rabattordninger, hvor allikevel sikkerhet og avtalevilkår er ivaretatt.

Forsikringer · Ferie/Opplevelser · Reiseforsikring

LOfavør Reiseforsikring – PDF – docplayer.me

Fordel LOfavør Reiseforsikring Vilkårs id: PRE-450.900-001 av 27.12.2012 Fordel LOfavør Reiseforsikring Vilkårs id: PRE-450.900-001 av 27.12.2012 Disse fordelene gir deg bedre betingelser enn det som framgår av forsikringsvilkårene.

7 ting reiseforsikringen din ikke dekker | LOfavør

For å unngå ubehagelige overraskelser bør du sette deg godt inn i vilkårene om hva din reiseforsikring dekker. Dette er noen av de vanligste misforståelsene nordmenn har om emnet: 1. Skade på visse verdigjenstander. Reiseforsikringen dekker ikke skade på verdigjenstander som PC, mobil, lese- og nettbrett.

LOfavør MasterCard – Les vår vurdering – Oppdatert i …

LOfavør Mastercard er et kredittkort for medlemmer i Landsorganisasjonen (LO). Det er usikkert hva den maksimale kredittgrensen er på dette kortet, da alle søknader blir behandlet individuelt. Man vil deretter få en kredittgrense som er tilpasset ens egne økonomiske situasjon.

2/5(3)

LOfavør MasterCard – Kredittkrt.no

Ved å bestille LOfavør MasterCard på nett (enkelt søknadsskjema med fire steg), og søknaden innvilges, så kan du få kortet innen kort tid. Beregn rundt 10 dager før LOfavør-kortet ligger i postkassa.

Derfor må du huske på den viktige reiseforsikringen | LOfavør

Med LOfavør Reiseforsikring er du dekket hele året og får dermed én ting mindre å tenke på når du skal reise på ferie. Derfor må du huske på den viktige reiseforsikringen Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 1.

Forsikringer og LO Favør – www.fo.no

Forsikringen gjelder i hele verden og på reiser inntil 70 dager. Les mer her: Topp Reiseforsikring (gjelder ikke studentmedlemmene). Studentmedlemmene har allerede muligheten til å tegne gunstig reise- og ulykkesforsikring (Les mer her). De vil få tilbud om å tilslutte seg Topp Reiseforsikring når studiene er avsluttet.

LOfavør Topp Reiseforsikring | El og IT

Med LOfavør Reiseforsikring er du forsikret på reiser året rundt med inntil 70 dager per reise. Forsikringen gjelder også for din ektefelle/samboer og barn under 20 år, og gjelder uavhengig av om dere reiser sammen eller hver for dere.

Reiseforsikring | Forsikring fra du drar hjemmefra

Har du reiseforsikring er du og familien din garantert hjelp hele døgnet, over hele verden. Avbestillingsforsikring er inkludert i reiseforsikringen. Du er forsikret fra du drar hjemmefra.