nynorsk ordbok nedlasting

Last ned Clue Offline | Clue – digital ordbok

Med markedets mest profesjonelle og omfattende ordbok er veien til kvalitetssikret kommunikasjon kortere enn før. I ordbøkene finner du det du trenger på ett sted: alt fra generelt forretningsspråk, forkortelser og vanlige …

nedlasting på nynorsk | Bokmål-nynorsk oversettelse

Nedlasting vil si å hente informasjon fra en annen datamaskin, som f.eks. en webserver, FTP-server, e-post-server, filserver eller tilsvarende. I noen tilfeller brukes nedlasting i …

Bokmål-Nynorsk ordbok til pc – freak.no

Har selv brukt dette på mange nynorsk innleveringer. Anbefaler deg dog og lime den konverterte teksten inn i word etterpå for å rette på eventuelle småfeil ved hjelp av rettefunksjonen. Sist endret av Jaso; 21. mai 2008 kl.

Programvare – ordnett.no

Appen inneholder de samme ordbøkene som du finner her på Ordnett.no, men søket er enklere. Søket gjøres i én og én ordbok, ikke i flere samtidig. Programvare for PC og Mac. Programmet Ordnett Pluss installeres på din datamaskin. Da har du tilgang til alle ordbøkene direkte fra datamaskinen – uten behov for Internett-tilkobling.

gratis på nynorsk | Bokmål-nynorsk oversettelse | …

gratis på nynorsk. Vi har to oversettelser av gratis i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Norsk -> Engelsk ordbok for nedlasting! – Språk – …

Norsk -> Engelsk ordbok for nedlasting! – posted in Språk: Hei. Jeg har engelsk tentamen i morgen! Vi får ha med egne laptoper å skrive den …

Gratis nynorsk oversetter nedlastningprogram – Skole …

Gratis nynorsk oversetter nedlastningprogram – posted in Skole og leksehjelp: Hei, noen som vet om et nynorsk oversetter program som er gratis å laste ned?

ordbok.uib.no – Bokmålsordboka | Nynorskordboka

Begge Bokmål Nynorsk Avansert søk. Ordboka som app. Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene.

Norsk bokmål-Norsk nynorsk Ordbok – Online ordbok …

laste ned oversettelse i ordboken norsk bokmål – norsk nynorsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Norsk-engelsk ordbok

Dict engelsk-norsk ordbok: Engelsk-norsk ordbok som absolutt er verdt et forsøk. Du finner ikke alt her, men du finner mye. Freedict engelsk-norsk ordbok: Freedict tilbyr en helt grei engelsk-norsk ordbok. Noe få oppslagsord, men denne tjenesten bør likevel sjekkes ut om man står fast.