pai med ost og skinke

Skinkepai – MatPrat

Kok opp en kjele med vann og forvell brokkolibukettene Ha skinke, hvitløk, purre og brokkolibuketter over bunnen. Hell eggeblandingen over og dryss ost på

Ost og skinkepai | Mine oppskrifter

Ost og skinkepai. Pai | 6 kommentarer. Ingredienser. Bunn: Trykk deigen ut i paiform og prikk bunnen med en gaffel. Forstek bunnen. Hakk skinke og purreløk.

Pai med ost og skinke – frutimian.no

Jeg er i paimodus for tiden. Spiser massevis av pai, og elsker hver eneste utgave. Kunsten med quiche og pai er å lage en god bunn og med denne oppskriften får du garantert en sprø og velsmakende bunn.

Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov …

Denne paien er utrolig lettlagd og smaker godt både til lunsj og middag. Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn 1 halvgrov paibunn (oppskrift her) Paifyll: Ingredienser: 1 boks picnicskinke 1 purre 3 egg 5 dl melk ca. 100 g ost (til toppen) litt salt nykvernet pepper frisk timian til å strø på toppen (valgfritt)…

Pai med skinke og ost – Besøk gjerne fb gruppen …

Pai med skinke og ost nydelig som helgekos Har du ikke prøvd pai før, så annbefaler jeg det virkelig. Når du har lært deg å lage en paibunn og hvor mange egg du trenger til fyllet, finnes det nesten ikke grenser for hva du kan ha i en pai.

Pai med ost, skinke og asparges – NRK Mat – Oppskrifter og

Lise Finckenhagen serverer pai med kokt skinke, lettstekte asparges og vårløk. Hun bruker crème fraîche i fyllet og i dressingen ved siden av. Det gir en frisk og syrlig smak.

Mutterns ost- og skinkepai – Kona til

Kutt skinke og løk i småbiter, og riv ost. Du må jo lage deg en pai! Kjør på med grønnsaker ved siden av, så skal du se energien kommer tilbake 😉

Vann i Munn: Enkel pai med skinke

Enkel pai med skinke Pai er en enkel og god rett som kan serveres til lunsj, Hell eggeblandingen i den ferdig stekte pai bunnen og ha over revet ost.

Ost- og skinkepai – Oppskrift | Dagbladet Mat

 ·

Jun 26, 2017 · Smakfull ost- og skinkepai Foto: Middels. Vurdering 3.5 (2 stemme) Noe av det enkleste å lage er en pai. Pynt paien med ruller av skinke, små tomater og

3.5/5(2)

Pai med skinke og tomat – Oppskrift fra TINE Kjøkken

Pai er rask hverdagsmat. Med NÅ ferdige paideig er det enkelt å fylle den med revet ost, kokt skinke, løk og cherrytomater. God middag!

3.9/5(27)