seigmenn oppskrift

FRA HUSET I SVINGEN: Hjemmelagde seigmenn!

Hjemmelagde seigmenn! Jeg har laget seigmenn, og oppskriften fant jeg her! Veldig enkelt! Oppskrift på Ristopper! Ribbe ala Hellstrøm november (19)

Hjemmelagde seigmenn – YouTube

Click to view on Bing2:00

May 09, 2018 · Visste du at du kan lage hjemmelagde seigmenn bare ved å smelte om Lagan seigmenn? Da kan du få seigmenn i akkurat hvilken fasong du vil! Her viser Linn hvordan du gjør det.

Author: PlussTid

Anne Karins Mat og Vin: Julens beste seigmenn

Da er kanskje «Julens beste seigmenn» noe for deg! Det er hyggelig å kunne gi bort noe man har laget selv, hva gleder vel mer. Seigmenn er vel noe vi alle har et forhold til. Denne varianten er super enkel å lage, og smaker søtt og godt slik seigmenn skal smake.

Monicas Matverden: Mer julegodteri: Syrlige seigmenn

Hjemmelagde seigmenn – hva i all verden, tenker du kanskje? Er det noe poeng å styre med selv? Vel, disse ble syrlige og ferske, og jeg påstår derfor ubeskjedent at de slår «knock-out» på vanlige seigmenn fra …

Frøken Bittersøt : Hjemmelagde seigmenn

Sep 28, 2012 · Hjemmelagde seigmenn er kjempegodt. Jeg skjønner dog ikke hvordan alle greier å få dem til å se så fine ut! Mine blir stort sett alltid litt ødelagte når jeg tar dem ut av formene, selv om de er kjempemyke og fleksible.

Good Cupcakes Good: Hjemmelagde seigmenn

Hjemmelagde seigmenn Jeg pleier egentlig bare å lage seigmenn til jul, så jeg brøt tradisjonen min noe her siden jeg lagde de til bursdagen til Garman. Men jeg pleier å lage de gule og jeg pleier ikke å stanse de ut, men å klippe dem opp i firkanter.

Hjemmelagde seigmenn – husmorlektor.blogspot.com

Hjemmelagde seigmenn Er du glad i seigmenn, eller lager seigmenn til jul, hvorfor ikke begynne å lage det til «lørdagsgodt» eller som gå-bort-gaver? Her snakker jeg ikke sunne seigmenn, som jeg har laget til ungene tidligere, men …

Naturfagblogg : Seigmenn

Vi brukte grønne seigmenn for G, oransje for C, gule for A, røde for T og fiskegodteri for U. Vi stakk tannpirkerne i beina og hodet til seigmennene og koblet sammen tilsvarende begge trådene. Deretter bandt vi dem med tannpirker …

Hjerte♥mat: Sure seigmenn

Ingen hokus pokus, bare en helt vanlig seigmann-oppskrift, Disse er ikke så SUNNE som mine andre sunne godterier, men i alle fall sunnere enn seigmenn 😉

Camillas mat & kakedesign: Hjemmelagede seigmenn

Hjemmelagede seigmenn Finnes det noen der ute som ikke kan gå forbi sjokoladehylla på butikken uten at sjokoladen sitter igjen på rompe, hofter og lår? Vel, det er blodig urettferdig, men livet har nå en tendens til å være litt litt urettferdig sånn dann og vann.