test av lesebrett

TEST: Lesebrett – Tek.no

La oss få det av veien først som sist: Det er aller første gang vi tester lesebrett her på Tek.no. Vi har derfor definert noen parametre selv og etter beste evne vurdert hva vi skal vektlegge og hva som er viktig i lesebrett.

ebokhylla mi: TV2 – Lesebrett test, hvilket er best?

Hvilke lesebrett tester de? Hva er kriteriene for et «godt» lesebrett? Og hvilket ble det beste? Det er nå godt å se, at TV2 er enig med ebokhyllami 🙂 Best i test var nemlig — tadaaaaa — Kindle Paperwhite! Panelet hadde fire …

E-bok: Hvilket lesebrett bør jeg velge? – DinSide

Dette på tross av at prisene er høye og momsfritak lar vente på seg. I tillegg kommer salget av utenlandske e-bøker gjennom Amazon, Apple, Kobo og flere. Hvor mye dette utgjør, er det vanskelig å få samlede tall på. Men vi vet at i 2013 hadde 73.000 nordmenn kjøpt Kindle-lesebrett fra Amazon.

ebokhylla mi: Test av lesebrettet Adlibris Letto Frontlight

Test av lesebrettet Adlibris Letto Frontlight Det var helt tydelig mange flere enn meg som ble nysgjerrige på lesebrettet Adlibris Letto Frontlight (ALF) og kvaliteten på dette her tidligere i høst, og etter flere mail og spørsmål spurte jeg like greit Adlibris om jeg kunne få et eksemplar for test til ebokhyllami.

Lesebrett – Norli nettbokhandel

 ·

Fjerne e-bøker fra lesebrett Fjerne utenlandske e-bøker fra lesebrett Jeg forsøker å åpne en e-bok, men får feilmelding «Already fulfilled by another user».

Test.no – Posts | Facebook

Test av 21 tursekker: De beste ryggsekkene for flere dagers vandring i fjellet Trenger du tursekk til telttur eller vandring fra hytte til hytte i fjellet? Sjekk hvilken ryggsekk som …

Nettbrett test – Beste nettbrett 2018 – Best i Test Guiden

Magasinet M3, juni 2016: Gjorde en test av 12 stk 10 toms nettbrett for å få greie på hvilket som er det beste nettbrettet akkurat nå.

Test av Amazon Kindle Paperwhite 3 Lesebrett

Amazon Kindle Paperwhite 3 Lesebrett – Viser omtaler Det finnes også Priser fra 11 butikker og 12 omtaler. Sammenlign Lesebrett side ved side.